Moder Jord healing

Foredrag v. Rikke Agersted
Fredag kl. 14.00 – 14.45 i Lokale 2 på 1. sal

Som deltager får du inspiration og konkrete forslag til, hvordan du kan hjælpe Moder Jord med at heale.

Med udgangspunkt i shamanistisk visdom bliver foredraget levende, og giver dig en fornemmelse af, hvor meget kraft der er at finde i de gamle veje.

Måske vækkes din egen indre, lysende kriger undervejs i foredraget, og om ikke andet, går du beriget derfra med nogle spændende historier.

Moder Jord har mere end nogensinde brug for vores hjælp til at genfinde sin balance. De shamanistiske veje har mange smukke og kraftfulde redskaber, som den enkelte kan lære at forbinde sig med for aktivt at tage del i healingen af jorden.
Hør Rikkes bud på, hvordan vi hver især kan gøre en forskel, og dermed blive en del af skabelsen af en ny og smukkere verden, som er inspireret og næret af den gamle shamanistiske visdom. Ifølge de gamle inkaprofetier er vi nemlig i færd med at skabe en ny tid, hvor næstekærlighed, omsorg, tolerance og empati er nøgleordene. Forandringerne kommer dog ikke uden en aktiv indsats, og derfor er der mere end nogensinde brug for, at Moder Jords lysende krigere markerer sig.

Rikke Agersted

er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med shamanisme i 18 år. Hun er oplært af nogle af de dygtigste shamaner og medicinfolk i Syd- og Nordamerika, og har en dybfølt vision for sit arbejde; at hun kan være med til at inspirere andre mennesker til at lære den gamle visdom for derigennem at bidrage til healing af Moder Jord og den verden, vi lever i. Rikke brænder ligeledes for at hjælpe sine klienter med at genfinde deres egen kraft og balance i livet..