Stå i din kraft blandt ånder og mennesker

Foredrag v. Rikke Agersted
Fredag kl. 14.00 – 14.45 i Lokale 2 – 1. sal

Foredraget giver dig Rikke Agersteds bud på, hvordan man kan lære at skabe en god balance mellem den åndelige og den fysiske verden. Vi er sjæle i en fysisk krop, og derfor er det vigtigt, at vi lærer at balancere mellem både den fysiske virkelighed og den energetiske. Med andre ord….at gå blandt ånder og mennesker.

Rikke har mange års erfaring med shamanisme og den gamle Inkatradition i Peru. Foredraget giver dig et indblik i, hvordan disse traditioner lærer os at få et stærkt forhold til åndeverdenen, men også hvordan man kan kommunikere på et dybere plan med naturen og de mange naturånder, der findes overalt omkring os. Vi kan hente meget kraft, visdom, hjælp og healing i naturen, når vi lærer, hvordan den hellige udveksling af energi kan foregå mellem os og den.

Foredraget giver dig et dybere indblik i, hvordan du selv kan få et unikt og kærligt forhold til naturen. Mange i dag lider under ubalancer, som kommer af, at vi ikke længere på det kollektive plan er dybt forbundet til naturen og åndeverdenen. Typiske tegn kan være en følelse af uforbundethed, rodløshed, oversensitivitet i forhold til åndeverdenen eller en nedlukkethed overfor samme. Oplevelsen af at have mistet noget af sig selv, som man ikke ved, hvordan man får tilbage samt healing af uhensigtsmæssige mønstre, som styrer os i livet.

Rikke er slet ikke i tvivl om, at disse ubalancer skyldes den uforbundethed til åndeverdenen og naturen, som præger Vesten i dag. Heldigvis har hun masser af erfaring med at vende disse ubalancer til forbundethed, kraft, balance og visdom igen. Det er blandt andet noget af det, hun underviser i på den etårige uddannelse “Blandt Ånder og Mennesker” hos Den Shamanistiske Vej, samt det kortere kursus “Kom hjem i dig selv”.

Til sidst i foredraget laver Rikke en energiøvelse med deltagerne, som hjælper med at rense tung energi ud af systemet og erstatte med den lette og fine i stedet.

Rikke Agersted

er kvinden bag firmaet Den Shamanistiske Vej, som ligger i Haslev ved kanten af Bregnemade Skov og markerne omkring Bregentved Gods. Rikke har i 20 år arbejdet med shamanistiske traditioner fra Syd- og Nordamerika, men det er Inkatraditionen fra Peru, som er blevet den røde tråd i hendes virke, og som hendes hjerte banker allermest for.

Den Shamanistiske Vej er stedet, hvor undervisning i Inkatraditionen og de Nordamerikanske traditioner folder sig ud på workshops, kurser og en 1-2 årig uddannelse.

Det er også stedet, hvor klienter kan komme og arbejde med deres problemer i 1:1 healings sessioner. Rikke tilbyder mange forskellige healingsformer såsom shamanistisk healing, sjælehentning, løsning af sjælelige kontrakter, trommerejser, offerpakker og meget andet.De, som har brug for mere koncentreret hjælp, kan booke et 2 døgns healings retreat kun for dem.

Du kan læse mere om Den Shamanistiske Vej på www.denshamanistiskevej.dk