Inkaernes gamle visdom lever i den danske natur

Foredrag v. Rikke Agersted
Søndag kl. 14.00 – 14.45 i Lokale 2 – 1. sal

Vidste du, at naturen og Universet er fuld af naturånder og visdom, vi mennesker kan forbinde os med og aktivt bruge i vores liv?

Q’ero folket i Peru er efterkommere af de gamle Inka’ere, og deres visdom lærer os at etablere et kærligt og frugtbart samarbejde med den verden, vi lever i. De danske naturånder venter bare på, vi åbner vores bevidsthed for deres kraft, og dermed aktivt tager del i det store energiskifte, der sker på Jorden lige nu.
Vi har alle mulighed for at åbne os for dette smukke samarbejde. Når vi gør det, og samtidig er bevidste om, hvordan vi hver især er med til at skabe enten let eller tung energi med vores tanker og handlinger, så begynder der for alvor at ske forandringer.

For Q’ero folket handler energiarbejdet helt enkelt om at skabe mere af den lette energi og mindre af den tunge.
De har nogle fantastiske værktøjer til at rense både sig selv og andre for tung energi, og for den trænede vil det også være muligt at rense steder og situationer for tung energi. Sikke et potentiale for at skabe harmoni og glæde.

Foredraget giver dig et dybere indblik i Q’ero folkets visdom og måde at arbejde på, samt indsigt i hvorfor det er så let at implementere denne visdom i vores egen kultur.

Rikke Agersted

har i 19 år arbejdet med shamanistiske lærermestre fra både Syd- og Nordamerika. I 2019 skabte hun firmaet Den Shamanistiske Vej, hvor hun deler af de kundskaber, hun har samlet sig gennem de mange år med den shamanistiske lære.
Rikke underviser i shamanisme, afholder workshops, ceremonier og tager også klienter ind til healing.
Den Shamanistiske Vej holder til i Haslev i skovbrynet og med udsigt til marker på den anden side af huset. De helt rette omgivelser for det shamanistiske arbejde.