Elsk dig selv til Success

Foredrag v. Sabine Varming Cheyne
Søndag kl. 14.00 – 14.45 i Lokale 2 – 1. sal

Jeg vil fortælle om, hvad vi som menneske og vores fysiske krop er i stand til, når der arbejdes tæt sammen med sjælen.
Hvordan vi sammen kan skabe magi.
Jeg vil dele min rejse, og fortælle om den jeg var, hvem jeg er, og den jeg er blevet til.

Jeg var død i to et halvt døgn.
Jeg har haft T-ALL (akut leukæmi) samt en tumor bag brystbenet på 9,5 x 10 cm. Ved biopsien lavede lægerne hul på den store aorta helt inde ved hjertet. Derved fik jeg en betydelig anoksisk hjerneskade i højre side og frontallappen.

Jeg var gennem 3,5 års intensiv kemobehandling og modtog 88 højdosis behandlinger, men jeg overlevede det hele. I 1,5 år var jeg lammet fra navlen og ned og fik at vide, at jeg ville få et liv i kørestol, men i dag kan jeg ALT.

Medens jeg var død, blev min bevidsthed udvidet, og jeg blev mindet om, hvad det er jeg er født til at gøre på denne jord. Jeg modtog nogle gaver, hvor jeg lærte at heale og helbrede mig selv på stamcelle niveau.

Min indre rejse handlede om, at finde ind til min egen kærlighed og styrke. Om at genfinde min livsglæde og kærligheden til mig selv og livet, min krop og alle dele af mig.
Om at kunne sige højt; JA, jeg elsker livet, JA, jeg elsker den jeg er.
Finde modet til, at tale min sandhed, træde frem i mit lys og stå stærkt i min power.
Gå den vej som er min, uanset hvad livet byder mig af bump og flow-stoppere på vejen.

Sabine Varming Cheyne

var tæt på at dø af kræft. Hun overvandt akut, lymfatisk leukæmi. Det gav hende nyt syn på livet og nye værdier. Hun kunne se, at hun havde levet i ubalance med sin sjæl og truffet mange ukærlige valg. Hun overlevede sygdommen ved at konfrontere de uhyggelige minder i sit livs skyggeside. I processen modtog hun nogle stærke gaver. Gennem kampen mod og med sig selv, fik hun vendt ensomhed, smerte, død og ødelæggelse til en smuk guddommelig gave og til en brændende livsglæde og gnist.