Healing et besøg fra den åndelige verden

Foredrag v. Steen Kofoed
Søndag kl. 16.00 – 16.45 i Lokale 4 – 1. sal

En kort foredrag omkring healing og med en spirituel åbning, hvor Steen Kofoed skaber kontakt til den åndelige verden, som tillader lysvæsner og engle at komme tættere på os alle i rummet og som er tjenere for kærlighedens lys – healer os alle.

Du vil høre om healing, dette smukke håndværk.

Men vigtigst af alt, så vil du selv på egen krop og psyke mærke den åndelige verdens besøg som dels kommer for at hils på og dels kommer for at heale dig + du har mulighed for at stille spørgsmål

Steen Kofoed

er en af Danmarks bedste clairvoyante og healere og er især kendt for tv-programmerne “Åndernes Magt på TV2 Zulu”, ”Fornemmelse for mord” på Kanal 5,”Helbrederne” og ”Healing den sidste udvej” på TV2. Programmer han har medvirket i på grund af sine særlige evner og store erfaring med at arbejde med clairvoyance og healing.

Udover 1 til 1 sessioner med klienter uddanner Steen Kofoed desuden professionelle clairvoyante healere på Healerskolen, underviser i personlig udvikling på uddannelsen Buddhi, og er skaberen af behandlingsteknikker som Respond Healing, Rodbehandling, Sindsro m.m.

Igennem sit 30-års virke har Steen Kofoed skrevet 8 bøger om forskellige spirituelle emner med afsæt i menneskets krop, sind og sjæl. Han har afholdt et hav af foredrag og kurser og udgivet flere meditations-cd’er og videoer.

Uanset hvilket format Steen Kofoed gør sig i, er målet altid at formidle det til tider svære åndelige stof med et varmt hjerte, det store perspektiv og selverfarne indsigter på en levende og let forståelig måde.