Gud – trompet & vand – Transmission af en højere tilstand

Foredrag v. Steen Kofoed & Wojciech Morelowski
Søndag kl. 14.00 – 14.45 i Lokale 1 – stuen

Transmission af en højere bevidsthedstilstand tager udgangspunkt i den samlede energi, som du er på det tidspunkt, hvor overførelsen finder sted og vil hjælpe dig videre i din spirituelle udvikling.

Oplevelserne under og efter transmissionen kan være mange forskellige, alt efter hvilke energiområder i dig, der bliver arbejdet med og hvor sensitiv du er.Men uanset hvad der opleves eller ikke, så vil transmissionen hjælpe dig videre i din proces.

Du vil også få en unik flaske vand med hjem, som er blevet magnetiseret under transmission, med den energi du har modtaget under transmissionen. Du kan så drikke vandet i dagene der følger, for videre at støtte din spirituelle proces.

Steen Kofoed

Trompeten bliver spillet af Wojciech MorelowskiWojciech Morelowski er uddannet på Syddansk Musikkonservatorium i Odense (Bachelor og Kandidat) + Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus (Solist) og har spillet trompet i 25 år.

Transmission/gruppehealingen bliver kanaliseret af Steen KofoedSteen Kofoed har arbejdet professionelt med clairvoyance og healing i 36 år og er bl.a. katalysatorer for gruppehealings start i Danmark.