Dødscafé

Foredrag v. Torsten Borbye Nielsen
Fredag kl. 13.00 – 13.45 og kl. 14.00-14.45 i Lokale 1 – stuen
Obs. to individuelle Dødscaféer.

Du skal dø! – det lyder som dagens dårlige nyhed.

Men hvad betyder det for os, at vi skal dø? At livet en dag får ende? Kan det måske endda give os nogle gode refleksioner om det liv, vi lever? Dødscaféerne findes over hele verden – kom og vær med!

Dødscafé er et ikke-dømmende og fortroligt rum, hvor vi taler om det faktum, at vi alle sammen skal dø. Hvad betyder det for os? Hvad gør det ved vore prioriteringer? Hvordan kan vi leve hele liv med bevidstheden om, at døden venter os?

Formålet med samtalecaféen er, at vi skal tale om, hvordan vi får det bedste ud af det liv, vi er blevet givet. Du får mulighed for at medvirke med dine synspunkter og indspil. Her er ingen dagsorden, og intet vi skal nå, andet end at udveksle synsvinkler, erfaringer, og tanker – og måske i fællesskab blive klogere. Dødscaféen er ikke en sorg-gruppe, og heller ikke et sted at søge personlig vejledning. Det er et rum, hvor vi taler med hinanden.

Helingskoncert

Koncert v. Torsten Borbye Nielsen
Lørdag kl. 13.00 – 13.45 i Lokale 1 – stuen

Ro og fordybelse. Tid til at ånde og være. Heling af hjertet.

Torsten Borbye Nielsen, missionspræst i I Mesterens Lys og konservatorieuddannet guitarist, inviterer dig ind i et meditativt, musikalsk rum, hvor du kan finde hvile for sjæl og krop og åbne dig for Guds nærvær, lægedom og fred.

Torstens musik er skabt som hjælp til meditation og fordybelse og som hjælp for mennesker, der er ramt af fysisk eller sjælelig sygdom, til at finde lindring og heling.

Koncerten vil være båret af guitarens musikalske univers og også rumme en guidet meditation med heling af hjertet som tema.

Torsten Borbye Nielsen

Torsten Borbye Nielsen er missionspræst i I Mesterens Lys, konservatorieuddannet guitarist og komponist. Han er optaget af at hjælpe mennesker ind i en erfaring af Guds kærlighed og lægedom, og musik, meditation og bøn har en vigtig plads i dette.

Har udgivet en lang række CD’er, bl.a. ”In The Master’s Light” og “Christfulness – music for meditation” med musik som hjælp til bøn, meditation og heling og har ledt retræter i over 25 år.

Torsten er gift med Helene, og de leder et åbent fællesskab med base i deres hjem, som mange er i berøring med. De har sammen to børn og tre plejebørn.