Psykiske evner og/eller sensitivitet

Foredrag v. Tove Lucka
Fredag kl. 15.00 – 15.45 i Lokale 4 – 1. sal

Hvordan kan du passe på dig selv, og til hvad kan du bruge det?

Rigtig mange er sensitive og mærker meget omkring sig (andres følelser, tanker, intentioner mm.), og det er belastende for såvel energisystemet som for kroppen, da konsekvensen kan være træthed, bekymringer, forvirring omkring egne følelser, tanker osv.
Det er derfor vigtigt at have redskaber til at passe på sig selv, når man er sensitiv og/eller har clairvoyante/healende evner, der ikke er trænet.

For alle har psykiske evner, men det er som at spille et instrument: Vi kan alle få lyde ud af det, men nogle skal blot hygge sig med det derhjemme, mens andre har evnerne og potentialet til, at blive trænet til at give solokoncerter/arbejde professionelt med sine evner.

Ved dette foredrag vil du høre om, hvad sensitivitet og psykiske evner er, og hvad forskellen er.

Du vil tillige få redskaber til, hvordan du beskytter dig mod hele tiden at mærke andre, deres følelser, tanker, intentioner mm., og få viden om hvor og hvem de psykiske evner kommer fra.

Foredraget afsluttes med, at du får mulighed for at mærke de åndelige energier, og en enkel selvhealingsmetode du kan tage med dig og bruge i din hverdag.

Tove Lucka

har siden 1992 arbejdet som professionel clairvoyant og healer og har gennem årene, foruden private konsultationer, kanaliseret og skrevet flere bøger om spirituelle emner, skabt
guidede meditationer og været brevkasseredaktør i mere end 9 år på ugebladet Søndag.

Hendes seneste udgivelser er bestseller englekortene “Divine Guidance” (kanaliserede englekort med selvhjælp til din personlige udvikling), og Engle Hjælp kortene (kanaliseret vejledning og hjælp både til dine enkle spørgsmål i hverdagen og til de større beslutninger i dit liv).

Tove Lucka er leder af Spirituelt Uddannelsescenter, Clairvoyancevejleder Skolen og Skolen for Proceshealing, som uddanner professionelle clairvoyante og healere.

Derudover har hun siden 1996 holdt foredrag, workshops og kurser i emner indenfor den spirituelle verden – en viden
og erfaring hun også deler i onlineklubben ”Dit Spirituelle Univers” med det formål at hjælpe andre til et lettere liv gennem indsigt, inspiration og personlig udvikling.

Tove Lucka er kendt som Tove Kofoed fra sin deltagelse i alle tre sæsoner af TV-dokumentaren ”Fornemmelse for mord” og for sin deltagelse i andre TV- og radioudsendelser samt interviews i forskellige medier.