To foredrag på denne side

Sådan bruger du din intuition i hverdagen

Foredrag v. Tove Lucka
Fredag kl. 17.00 – 17.45 i Lokale 1 – stuen

Hvornår og hvordan kan du stole på din intuition?

Du kender det sikkert: Du får en idé, en tanke, som kommer ud af ingenting.

Du kender sikkert også det, at du øjeblikket efter tænker:
”Er det min intuition, eller noget jeg tænker?”
”Det er nok bare noget, jeg tænker.”
”Jeg har ikke tid nu…” o. lign.

Ved dette foredrag får du hjælp til at blive bedre til at kende forskel på, hvad der kommer fra din intuition, hvad der er tanker, hvad der er hjælp fra dine engle og guider, og hvad der er din egen frygt, håb og ønsker.

Og du får hjælp til, hvordan du på bedste måde, fremover i størst mulig tillid kan lytte til og modtage al den hjælp, du får via din intuition.

Det sker bl.a. gennem viden om, hvad intuition, psykiske evner og sensitivitet er – og hvad forskellen er. Derudover vil du høre om den åndelige verden, englene og guiderne – og hvordan de kommunikerer deres ønske om, at hjælpe dig til så let et liv som muligt, gennem din intuition.

Sidst men ikke mindst vil du gennem en øvelse få mulighed for at mærke, hvad forskellen er for dig mellem at lytte til din intuition og at lytte til dine tanker – så du fremover kan blive bedre til at kende forskellen.

Og dermed i din hverdag lytte til din intuition, dine engle og guider – og få så let et liv som muligt.

Oplev den åndelige verden – og dine engle og guider

Foredrag v. Tove Lucka
Lørdag kl. 15.00 – 15.45 i Lokale 4 – 1. sal

Guidet meditation – Clairvoyante budskaber – Inspiration

Oplev og mærk den åndelig verden, engle, guider, lyset og kærligheden ved dette ”oplevelses-foredrag”, hvor dine oplevelser er i centrum.

Ord kan sige og give rigtig meget. Men det er, når du selv oplever og mærker noget, det kan falde på plads og finde sin plads i dig.
For både indre og ydre oplevelser aktiverer følelser og giver dig vished – og med visheden kan du integrere den erfaring, du har fået, i dine handlinger og i din hverdag.

Det er det, du får mulighed for ved dette ”foredrag”.

Efter en kort introduktion, guider Tove Lucka dig gennem en meditation, hvor du bl.a. har mulighed for at opleve den åndelige verden, engle, guider – og lyset i dig.

Derefter afsluttes ”oplevelses-foredraget” med, at Tove Lucka formidler clairvoyante budskaber fra englene og guiderne til nogle af deltagerne.

Alle kan deltage, uanset om du ikke har mediteret før, har en praksis eller noget der imellem.

Tove Lucka

har gennem 30 år arbejdet som professionel clairvoyant og healer og har gennem årene, foruden private konsultationer, kanaliseret og skrevet flere bøger om spirituelle emner, skabt guidede meditationer og været brevkasseredaktør i mere end 9 år på ugebladet Søndag.
Hendes seneste udgivelser er bestseller englekortene “Divine Guidance” og ”Engle Hjælp”.

Tove Lucka er leder af Spirituelt Uddannelsescenter, Clairvoyancevejleder Skolen og Skolen for
Proceshealing, som uddanner professionelle clairvoyante og healere. Derudover har hun
siden 1996 holdt foredrag, workshops og kurser i emner indenfor den spirituelle verden – en viden
og erfaring hun også deler online bl.a. i ”Dit Spirituelle Bibliotek”, med det formål at hjælpe andre til et lettere liv gennem indsigt, inspiration, viden og personlig udvikling.

Tove Lucka er også kendt som Tove Kofoed fra sin deltagelse i alle tre sæsoner af TV-dokumentaren ”Fornemmelse for mord” og for sin deltagelse i andre TV- og radioudsendelser samt interviews i forskellige medier.