Lad englene guide dig og få et nemmere liv

Foredrag v. Tove Lucka
Fredag kl. 16.00 – 16.45 i Lokale 4 på 1. sal

Få redskaber til at lytte til dine engles hjælp.

Dine engle og guider er hele tiden omkring dig og de gør, hvad de kan for at hjælpe dig og vise dig den mest optimale vej igennem dit liv.

Du kan til hver en tid tale med dem og bede dem om hjælp, så de kan være der for dig, hjælpe dig, tale til dig, vise dig vejen. Udfordringen er at høre og se, hvad det er dine engle og guider viser og siger til dig – og ikke mindst at følge det.

Det er det, du vil få redskaber til at blive bedre til ved dette foredrag, hvor du også vil høre om, hvem englene er, og hvor de “bor”.

Hvad er psykiske evner?

Foredrag v. Tove Lucka
Lørdag kl. 11.00 – 11.45 i Lokale 4 på 1. sal

Hvordan kan du bruge dem og samtidig passe på dig selv?

Alle har psykiske evner, men det er som at spille et instrument – nogle skal blot hygge sig med det derhjemme, mens andre har evnerne og potentialet til at blive trænet til at give solokoncerter/arbejde professionelt med sine evner.

Rigtig mange mærker næsten alting omkring sig (andres følelser, tanker, intentioner mm.), og det er belastende for såvel energisystemet og kroppen med træthed, forvirring omkring sine egne følelser, tanker osv. til følge. Det er derfor vigtigt at passe på sig selv, når man er sensitiv og/eller har clairvoyante/healende evner, der ikke er trænet.

Ved dette foredrag vil du få redskaber til, hvordan du åbner og lukker for dine evner, og ikke mindst hvordan du beskytter dig mod at mærke andre, deres følelser, tanker, intentioner mm. Samtidig med at du vil få viden om, hvad psykiske evner er, hvor og hvem de kommer fra, og hvordan vi bedst bruger dem på os selv og til at hjælpe andre.

Tove Lucka

har siden 1992 arbejdet som professionel clairvoyant og healer og har gennem årene, foruden private konsultationer, kanaliseret og skrevet flere bøger om spirituelle emner, skabt guidede meditationer og været brevkasseredaktør siden 2010 på ugebladet Søndag. Hendes seneste udgivelse er bestseller kortene “Divine Guidance”, som er kanaliserede englekort med selvhjælp til din personlige udvikling.

Tove Lucka underviser i meditation og emner indenfor den spirituelle verden og har tillige siden 1996 holdt foredrag, workshops, kurser og uddannelse. Hun er leder af Spirituelt Uddannelsescenter, Clairvoyancevejleder Skolen og Skolen for Proceshealing, som uddanner professionelle clairvoyante og healere.

Tove Lucka er kendt som Tove Kofoed fra sin deltagelse i alle tre sæsoner af TV-dokumentaren ”Fornemmelse for mord” og for sin deltagelse i andre TV- og radioudsendelser samt interviews i forskellige medier.