Hjælp til et lettere liv

Foredrag v. Tove Lucka
Lørdag kl. 15.00 – 15.45 i Lokale 4 – 1. sal

Mærker du også forandringens energier?

I denne tid får vi ekstra hjælp til at skabe positive forandringer i vores liv – frem mod et lettere liv med adgang til en højere energi og endnu mere hjælp og kærlighed. Vi skal ”bare” flyde med. Men hvordan gør vi det på bedst mulig måde?

Ved dette foredrag vil du høre om, hvilke energier der er til stede omkring os lige nu, og hvordan du bedst registrerer og går med dem, så du kan få så et let et liv som muligt.

Derudover vil du blive introduceret for og blive guidet gennem forskellige enkle øvelser og redskaber, der generelt kan hjælpe dig til at gå med det, der er åben for dig, og til at være opmærksom på og acceptere det energierne ikke lige hjælper dig med.

Så du kan få så let et liv som muligt.

Tove Lucka

har siden 1992 arbejdet som professionel clairvoyant og healer og har gennem årene, foruden private konsultationer, kanaliseret og skrevet flere bøger om spirituelle emner, skabt
guidede meditationer og været brevkasseredaktør i mere end 9 år på ugebladet Søndag.

Hendes seneste udgivelser er bestseller englekortene “Divine Guidance” (kanaliserede englekort med selvhjælp til din personlige udvikling), og Engle Hjælp kortene (kanaliseret vejledning og hjælp både til dine enkle spørgsmål i hverdagen og til de større beslutninger i dit liv).

Tove Lucka er leder af Spirituelt Uddannelsescenter, Clairvoyancevejleder Skolen og Skolen for Proceshealing, som uddanner professionelle clairvoyante og healere.

Derudover har hun siden 1996 holdt foredrag, workshops og kurser i emner indenfor den spirituelle verden – en viden
og erfaring hun også deler i onlineklubben ”Dit Spirituelle Univers” med det formål at hjælpe andre til et lettere liv gennem indsigt, inspiration og personlig udvikling.

Tove Lucka er kendt som Tove Kofoed fra sin deltagelse i alle tre sæsoner af TV-dokumentaren ”Fornemmelse for mord” og for sin deltagelse i andre TV- og radioudsendelser samt interviews i forskellige medier.