Du og dine guider i livets og åndens verden

Minikursus v. Vagn Pedersen
Fredag kl. 15.00 – 16.45 i Lokale 2 på 1. sal

Vi vil sammen foretage meditation, foretage fælles øvelser sammen med vore guider/hjælpere i ånden eller her på jorden. Bagefter taler vi om hvad den enkelte har oplevet sammen med sine hjælpere. Vi har alle hjælpere i ånden og her på jorden. Hjælpere i ånden kan kalde på hjælpere på jorden alt efter hvad der er behov for og hvad den enkelte er mest tryg ved.

Alt foregår via Lysets verden og mine hjælpere, og i første række Jesus Mesteren Sananda og Moder Maria, de arbejder selv for mig og igennem mig, evt. uddelegerer hvis en gæst har behov eller er mere tryg ved andre. De foretager sig intet før de bliver bedt om hjælp da vi har vores frie vilje som ingen i Lyset har ret til at overtræde. Alle spørgsmål er velkomne og spørg om alt, og husk de ved alt om dig på forhånd og kender dine tanker. Det var lidt om indhold, er noget overset så spørg!

Vagn Pedersen

Jeg har været på kursus hos Birgit Elisabeth Friis Emdal for en del år siden. Har været på messestand sammen med Birgit flere gange. De senere år har jeg selv haft stand og holdt minikurser om emnet mellem liv og ånd. Virker som kontaktled til åndens verden i kanalisering, healing evt. kontakt til afdøde via Lysets verden samt åndelig vejledning/samtale