Manifestation – De 7 trin og cirklens kraft

Foredrag v. Vinzent Zazsi Eleosandari Raïswill
Fredag kl. 17.00 – 17.45 i Lokale 1 – Stuen

På dette foredrag vil du lære om hvad der skal til, for at din hjertedrøm kan få frihed til at udfolde sig, så du kan blive “rig, fri og lykkelig”.

Jeg vil gå igennem de 7 trin og introducere dig for The Energy Alignment Method (et praktisk værktøj til at rydde blokering af vejen).
Udover det vil du også lære om cirklens kraft når det kommer til at manifestation.

Efter foredraget vil der være mulighed for at skrive sig op til at få tilsendt en gave i form af et mini kursus på 3 videoer, med fokus på manifestation, bekræftelser og den indre stemme.

Vinzent Zazsi Eleosandari Raïswill

har siden 1993 studeret og arbejdet shamanisme, tarot, healing, clairvoyance og livsglæde.

”I mit arbejde som Drømmelivs Facilitator, Intuitiv Livsvejleder og Holointegral Sundheds rådgiver, er en af mine store passioner at sikre mig, at mine klienter opnår deres drømmeliv på alle områder.
Jeg mener, at nogle af de vigtigste aspekter til at leve drømmelivet er, at man er “forbundet”, sund og lykkelig.”
– Vinzent Zazsi

Med udgangspunkt i sine uddannelser indenfor praktisk shamanisme og som bl.a. clairvoyant rådgiver, master of mental training, SoulKey Terapeut og Mentor i Energy Alignment Metoden, har han udviklet et Holo-Integralt Sundhedssystem, der tager højde for både sjæl, sind, krop og energiaspekterne af vores sundhedsmæssige udfordringer, samt hvad der skal til for at forløse dem.

I 2020 blev han på en shamanistisk rejse instrueret i at begynde at dele YESSS-metoden [Your Expanded Souls Sacred Sanctuary], så folk lettere ville kunne højne deres vibration i disse intense tider, og modtage al den hjælp, healing og vejledning der er til os alle sammen.