Shamanistisk selvhypnose – en genvej til manifestation, healing og livsglæde

Foredrag v. Vinzent Zazsi Eleosandari Raïswill
Søndag kl. 17.00 – 18.00 i Lokale 4 – 1. sal

Hvordan ville det være, hvis du let kunne få adgang til dine guides og din sjæls visdom?

Med Shamanistisk Selvhypnose får du et værktøj, som sætter dig i stand til netop det!

På en shamanistisk rejse sidste år, blev jeg instrueret af mine vejledere i oververdenen, til at give folk adgang til det de kaldte for “sjælens hellige sal”.

“Shamanistisk Selvhypnose” gør brug af elementer fra shamanismen og menneskets latente evne til at bruge sindets skjulte kræfter. Med inspiration fra Drageshamanisme, Selvhypnose, SoulKey Terapi, Silvametoden og kreativ visualisering, vil du få adgang til din intuition og al den kærlige visdom, healing og vejledning der venter på at få lov til at strømme frit ind i dit liv.

På dette foredrag om Shamanistisk Selvhypnose, vil du lære de basale trin der skal til for at besøge dette sted.
Jeg vil også komme ind på hvordan du sammen med ligesindede i gennem WinWin Circles, kan få adgang til at mestre værktøjet så det bliver muligt for dig at bruge når som helst og hvor som helst.

Efter foredraget vil der være mulighed for at skrive sig op til at få tilsendt en gave i form af en guidet proces, så du kan øve dig på egen hånd.

Vinzent Zazsi Eleosandari Raïswill

har siden 1993 studeret og arbejdet shamanisme, tarot, healing, clairvoyance og livsglæde.

”I mit arbejde som Drømmelivs Facilitator, Intuitiv Livsvejleder og Holointegral Sundheds rådgiver, er en af mine store passioner at sikre mig, at mine klienter opnår deres drømmeliv på alle områder.
Jeg mener, at nogle af de vigtigste aspekter til at leve drømmelivet er, at man er “forbundet”, sund og lykkelig.”
– Vinzent Zazsi

Med udgangspunkt i sine uddannelser indenfor praktisk shamanisme og som bl.a. clairvoyant rådgiver, master of mental training, SoulKey Terapeut og Mentor i Energy Alignment Metoden, har han udviklet et Holo-Integralt Sundhedssystem, der tager højde for både sjæl, sind, krop og energiaspekterne af vores sundhedsmæssige udfordringer, samt hvad der skal til for at forløse dem.

I 2020 blev han på en shamanistisk rejse instrueret i at begynde at dele YESSS-metoden [Your Expanded Souls Sacred Sanctuary], så folk lettere ville kunne højne deres vibration i disse intense tider, og modtage al den hjælp, healing og vejledning der er til os alle sammen.