Akasha Arkivet – ved du hvem du er på sjælsplan? og hvorfor vejen til ægte succes går gennem din sjæl?

Foredrag v.  Vivi Borregaard Adamz
Søndag kl. 14.00 – 14.45 i  Lokale 4 – 1. sal

Et foredrag om Akasha Arkivet som vej til at vide hvem du er på sjælsplan, hvilke gaver og talenter du har, og hvad der blokerer dig for at leve mere i overensstemmelse med hvem du er på sjælsplan.

Når du lever i overensstemmelse med hvem du er på sjælsplan, er det som at aktivere dit indre geni, tingene går lettere, og du føler dit liv har formål

Det er ikke længere nok bare at være i live. Vi har lige nu adgang til viden og information. Og søger mere end nogensinde før, at leve autentisk, og med et dybere formål, i glæde, og med ansvar for egen lykke. Gennem øget bevidsthed om hvad du er, og hvad der gør at du oplever det du gør, kan du ændre det.

Vivi Borregaard Adamz

Jeg er healer, clairvoyant, clairaudient, og clairscentient. Gennem Akasha Arkivet, hjælper jeg mennesker med at kende hvem de er på sjælsplan, hvilke gaver og talenter de har, og faciliterer processen, så de kan slippe blokeringer, der forhindrer dem i at leve i overensstemmelse med hvem de er på sjælsplan. Til at leve et mere autentisk liv, og højeste potentiale.