Like us on Facebook

Mystikkens Univers

------------------KROP-SIND-ÅND Helsemesser------------------

Bliv udstiller på DanInfo Messerne

Vil du være udstiller på én af DanInfo Messerne så læs her og udfyld svarkortet på denne side eller ring til os på tlf. 86 86 93 55.

KROP-SIND-ÅND Helsemesserne

Er primært baseret på alternative behandlere, udstillere indenfor selvudvikling og spiritualitet samt forhandlere af alternative produkter mv.

Mystikkens Univers

Er en spirituel overbygning på helsemesserne. Her er der lagt vægt på udstillere indenfor spiritualitet og åndelig vejledning.

Bliv udstiller på en DanInfo Messer

Som udstiller

- får du lejlighed til at opnå en tæt kontakt til interesserede besøgende og mulige kunder.

- du kan give prøvebehandlinger, demonstrere og sælge dine produkter, uddele dit materiale, fortælle om din kursusvirksomhed, eller informere om alternativ tænkning og levevis.

Samtidig er messerne et forum, hvor du møder andre alternative behandlere / interesserede og hvor du kan knytte kontakter og evt. etablere samarbejde med andre.

> Vi vil gerne vise dig et eksempel på, hvad/hvordan der er på vores messer, i en lille film fra KROP-SIND-ÅND Helsemesse i Århus.

Bliv udstiller

Er du interesseret i at deltage i messerne, bedes du udfylde nedenstående formular med dine data. Så sender vi en invitation til dig, såfremt det er muligt for os at tilbyde dig en stand på messen.

'Udstillingsemner' er vigtig for os, så vi kan vurdere, om det du gerne vil udstille med, er relevant og om vi har 'flere pladser' indenfor netop dette emne.

Du kan finde priser, betalingsbetingelser mv. i vores generelle vilkår.

Ny hjemmeside designet af Computerpeople